popcorn time

In Nederland is Popcorn Time een programma dat veel wordt gebruikt voor het bekijken van de nieuwste films en series. Oorspronkelijk is dit programma ontwikkeld in Buenos Aires door mensen die de mogelijkheden met betrekking tot streamen wilde onderzoeken. Het streamen blijkt er succesvol te zijn en in Nederland wordt er dan ook volop gebruik van gemaakt.

Het streamen van films en series in Nederland
Door de strenge regelgeving van Nederland is het tegenwoordig erg lastig om nog gratis films en series te kunnen kijken. Ook zitten de meeste programma’s die de mogelijkheid tot downloaden aanbieden ook vol op virussen.
Doordat Popcorn Time gratis is en het risico op virussen minimaal is, is het een erg succesvol programma. Daarbij zijn de films en series die hier te vinden zijn van een zekere kwaliteit. Alle films en series zijn van HD-kwaliteit en ook nog eens voorzien van ondertiteling. Bij veel downloadprogramma’s is hier geen sprake van en loop je dus altijd het risico om een film of serie te downloaden van een slechte kwaliteit.
Een groot voordeel van streamen is dat je de film meteen kunt gaan bekijken, je hoeft dus niet meer te wachten tot de film op de computer staat. Door de vele verbeteringen door de jaren heen, gaat het streamen ook vliegensvlug en merk je er niets van dat de film op de achtergrond nog bezig is met de film downloaden.

Voordelen Popcorn Time
Er zijn dus vele voordelen te vinden voor het streamen via Popcorn Time. Veel gebruikers zijn erg enthousiast over het programma en de populariteit van Popcorn Time neemt alleen maar toe.

Hoewel heel wat mensen Popcorntime gebruiken zijn er natuurlijk ook heel wat gevaren die gepaard gaan met streaming. Een van de gevaren bij het gebruik van Popcorntime is dat jij je eigenlijk in een grijze zone bevindt op legaal gebied.

Wel, online films bekijken en streamen is compleet legaal en dat zal ook nog lang zo blijven. Het is echter zo dat vanaf we films en series gaan downloaden op onze computer of op onze smartphone, dat we in de problemen kunnen komen.
Wanneer je films en series gaat downloaden kan het zijn dat jouw overheid hierachter komt en een onderzoek gaat instellen. Afhangende van waar je woont en de regelgeving in jouw land kan het zijn dat het streamen via de app als downloaden telt wat jou legaal gezien in een benarde situatie zet. Wij geven je later enkele tips om dit te verhelpen.

SPONSORED POST

Notre entreprise “Le Bureau Design” intervient dans l’agencement et le confort de vos locaux professionnels. Nous vous proposons un mobilier haut de gamme doté d’une solidité et d’un design incroyable, permettant de s’adapter absolument à tous les espaces. Notre entreprise est spécialisée dans l’agencement des professionnels. Nous mettons à votre disposition nos années d’expériences et notre œil averti pour imaginer la meilleure proposition adaptée à vos besoins.

Nous exportons vers le monde entier sur demande, notre service export est à votre service pour vous

accompagner. Envie de changer de bureau pour un bureau design et tendance ? Découvrez notre sélection de bureaux, fauteuils, tables, chaises et rangements avec de nombreux tiroirs. Toute une gamme parfaite pour votre intérieur, votre bureau, le bureau de vos enfants ou pour créer un nouvel espace de travail. Sur mesure, concevez cet espace comme vous le souhaitez. Pieds, plateaux, matières, couleurs, choisissez parmi nos nombreuses finitions: verre, acier, bois, verre, chêne, etc.

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.