What is a life coach? What does a life coach do to help you?

Na een gemiddeld leven, waarin Wouter Kleinsman met vallen en opstaan zijn weg vond, besloot hij op zijn vijfentwintigste zijn leven drastisch om te gooien. Nu is hij een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Honderden ondernemers, managers en CEO’s roemen zijn unieke coachingstijl, die geen vast programma heeft en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd.

Tussen al deze transformaties door heeft hij ook het succesvolle boek ‘Zo word je een gamechanger’ en ruim 200 artikelen geschreven over hoe door zijn aanpak levens onherkenbaar kunnen veranderen. Verder was hij te zien op de tv-kanalen RTL 5 en RTL Z, sprak hij als keynotespreker op diverse podia, waaronder TedX, en stond hij in verschillende magazines zoals: JAN Magazine, Fonk, FHM, De Ondernemer, Managementboek, Indebuurt, Kamer van Koophandel (startersmagazine, kvk geldboek).

Ben jij een winnaar? Ben je vastbesloten om succesvol te worden en te blijven? En heb je het lef om jezelf oncomfortabel te voelen? Dan kan Wouter Kleinsman je naar ‘the next level of succes’ brengen. Hij voegt geen waarde toe aan je leven zoals andere coaches doen, hij transformeert het, vaak radicaal.


Durf jij het aan? https://www.wouterkleinsman.nl/


SPONSORED POST

Learn how to convert to Islam, live Islam chat, download hundreds of free Islamic books, free software and apps and much more.

This entry was posted in regional. Bookmark the permalink.